Despre noi

Firma noastră

Infiintata in anul 2005, compania noastra si-a inceput activitatea prin importul pieselor de schimb pentru scutere si atv-uri.,biciclete si trotinete,drujbe si motocoase,sisteme de incalzire,componente electrice si conectica,scule si unelte pentru casa si gradina,aparate si utilaje pentru uz casnic si industrial.

Astazi, compania noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu un portofoliu de peste 9000 de produse.

Echipa noastra este una tanara si dinamica, mereu aproape de partenerii nostri. Combinand experienta acumulata cu date din piata, echipa Pinionul.ro se pregateste continuu pentru a intampina cu succes cerintele pietei in continua schimbare si a oferi o gama cat mai variata de produse clientilor nostri. 

Oferim cu profesionalism clientilor nostri  produse ale unor producatori de prestigiu din lume precum si servicii de inalta calitate pentru a deveni partenerul ideal si a satisface orice cerinta venita din partea Dumneavoastra.

  • Aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de produse care cuprinde peste 9.000 de repere. 
  • Gama variata de produse si accesorii pe cele trei categorii mari de produse: piese de schimb pentru scutere, biciclete, drujbe si motocoase.
  • Brandul Blade beneficiaza de o strategie ampla incepand de la design de produs, testare si controlul calitatii, design ambalaj si metode de promovare, strategie de pe urma careia aveti si Dumneavoastra de castigat
  • Pentru ca Dumneavoastra sa aveti cat mai putine griji, noi asiguram testarea riguroasa a produselor inainte ca acestea sa fie incluse in gama de produse Blade si promovate pe piata
  • Colaborarea directa cu producatorul inseamna flexibilitate ridicata la comanda si preturi competitive. 
  • Al 2-lea brand "de casa" este GOSPODARUL PROFESIONIST, nume ce a luat fiinta in anul 2016 pentru a veni in intampinarea clientilor pe partea de nivel economic cu o calitate stabila.
Product added to wishlist
Produsul a fost adaugat in comparator